Kun jij wel wat december-inspiratie gebruiken?

Wil je graag tussen de gekte en drukte door aan de slag met inspirerende opdrachten?

Meer licht zien tijdens de donkere dagen? 

Ga dan aan de slag met het Foto-Advent boek! 

Screen Shot 2016-12-25 at 15.02.53.png

Wat staat er in het boek?

24 uitdagende en inspirerende fotografie opdrachten en lessen die je minstens een paar weken zoet zullen houden.

Je gaat van alles oefenen en ontdekken, mensen en dingen fotograferen, het dagelijkse opnieuw ontdekken, spelen met sluitertijd en nog veel meer!

Zijn die opdrachten ook nog leuk na december?

Zeker - ze zijn niet specifiek gemaakt voor bepaalde dagen.

Er zijn wel opdrachten bij die je misschien beter in het weekend kunt doen, en ook opdrachten waarvoor je schemering nodig hebt - maar dat zit dus minstens tot maart helemaal goed. 

Wat kost het boekje?

Het boekje kost normaal 15 euro, maar deze december kun je het downloaden in ruil voor een #payitforward actie en aanmelding voor de nieuwsbrief (tenzij je natuurlijk al een nieuwsbrieflezer bent, in which case: I salute you! - vul dan gewoon hetzelfde mailadres in als waarop je nu de nieuwsbrief ontvangt, dan weet krijg je straks niet dubbel e-mail). 

Niet bekend met #payitforward en #randomactsofkindness? Dat zijn dingen die je doet voor een ander. Kan iets kleins zijn of iets groots - afhankelijk van de hoeveelheid tijd en middelen die je tot je beschikking hebt. Wat je doet maakt niet uit - alle beetjes extra goedheid en blijheid helpen!

Krijg je een papieren boekje?

Nee, na je aanmelding ontvang je een link waarmee je de PDF van het boekje kunt downloaden.

Je kunt ervoor kiezen om het te printen, maar ook om bomen te sparen en het te bekijken op je tablet of pc. 

Hoe komt je eraan?

Denk even na over een leuke #payitforward actie die jij de komende maand kunt gaan doen. Dat kan iets liefs zijn voor je buren (pannetje soep?), iemand ergens mee helpen, een donatie aan een goed doel, koffie vooruit betalen, alle fiestachterlichtjes die nog branden op het station uit doen, cadeautjes achterlaten voor mensen, eten doneren aan de voedselbank, ergens vrijwillerigen, etc.

Als je weet wat je gaat doen laat dan je gegevens en je plan hieronder achter - dan ontvang je vanzelf een link waarmee je het boekje kunt downloaden. 

Ik wens je er heel veel plezier mee en een hele mooie decembermaand vol liefde en licht!

Naam *
Naam
Omschrijf hier wat je gaat doen of doneren in december