De studio en workshopruimte bevindt zich in een monumentaal pand. Op steenworp afstand van het water, met prachtig licht en een schitterend trappenhuis.

Hier is alle ruimte om binnen en buiten trainingen en workshops te geven. 

Helaas is de verdieping waarop ik werk niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Dat vind ik stom en vervelend, maar ik ben (nog) niet bij machte daar iets aan te doen.

Mijn bezoek- en postadres:

Javastraat 8-D, 3016 CE, Rotterdam

Mijn contactgegevens: 

Mijn telefoonnummer is +31 (0)6 4143 1795.

Omdat ik meestal aan het lesgeven, fotograferen of nieuwe leuke cursussen aan het bedenken ben werkt WhatsApp of SMS beter dan bellen. 

Routebeschrijving:

Je navigatiesysteem leidt je waarschijnlijk naar de Westerkade en geeft het dan op. Wanhoop niet: de Javastraat is een doodlopend straatje om de hoek. In de straat zelf is geen parkeergelegenheid, maar in de omgeving heel veel. Je moet daar wel voor betalen. 

Een alternatieve parkeergelegenheid is de Vopak parkeergarage aan het park (3 min lopen) of de parkeergarage onder de Erasmusbrug (10 min lopen). 

Je kunt ook prima met het OV komen: neem tram 8 of 20 en stap uit bij halte Vasteland. Dan is het nog 8  minuten lopen. Of tram 7 naar Westplein - dan kun je in vijf minuten naar de studio wandelen.

Naam *
Naam
De foto hieronder is gemaakt door mijn dochter toen ze zes jaar was. Inmiddels is ze tien en heb ik wat meer rimpels. Hopelijk kan ik haar binnenkort zo gek krijgen dat ze een nieuwe versie maakt.
contact_websize.jpg