Hoe zou het zijn als je bedrijf een full-time fotograaf in dienst had?

 Een fotograaf die al je events, producten en andere belangrijke zaken fotografeert? Die perfect de sfeer weet te vangen? Die dagelijks zorgt voor visuele content voor je site, nieuwsbrief, Social Media uitingen?  En die ook nog eens helemaal weet waar je bedrijf voor staat?

Heel gaaf. Maar onbetaalbaar. Toch?

Nee.

Je hebt al allemaal fotografen in dienst: medewerkers met een smartphone. En daarmee kun je tegenwoordig geweldige foto's maken.

Zeker als je weet wat er allemaal kan met zo'n ding. Hoe je een goede foto maakt. Hoe je in beeld brengt wat je wilt vertellen.  

Dat kan ik ze leren tijdens een in-company training.  

Die trainingen zijn natuurlijk maatwerk. Afgestemd op jullie specifieke identiteit en behoefte. Ze kunnen op zich staan, maar ook ingebed worden in een campagne of aangepast aan een specifieke events of doelstellingen.

Het volgende kan daarbij in ieder geval aan bod komen: 

  • technische kennis voor optimale smartphone fotografie
  • visual storytelling: hoe vertel je verhalen door middel van beelden
  • basiskennis compositie: hoe breng je zaken mooi en professioneel in beeld
  • consistentie en congruentie: hoe zorg je dat de beelden passen bij de (huis)stijl en identiteit van je bedrijf
  • leren kijken: hoe kom je aan onderwerpen om te fotograferen
  • opbouwen van een beeldbank

Na een training van een dag kunnen je medewerkers zelf smartphone foto's maken die jullie kunnen inzetten op je website en andere media. Foto's die authentiek zijn. Perfect passen bij jullie bedrijf. Mensen engageren in plaats van afstand scheppen - omdat ze door je eigen mensen zijn gemaakt.

En waarschijnlijk kunnen ze het niet alleen, maar vinden ze het ook nog eens verschrikkelijk leuk. Blijere medewerkers dus, die enthousiast jullie beeldverhaal kunnen gaan vertellen.

Wil jij dat ook voor je bedrijf? Ik vertel je graag wat ik voor jouw bedrijf of instelling kan betekenen. Stuur een mail met je vraag en contactgegevens naar incompany@elsekramer.nl. Of kijk op mijn zakelijke site www.elsekramer.com  voor meer informatie.

Ik werk(te) o.a. voor de volgende opdrachtgevers: De Persgroep, Nyenrode Business Universiteit, Mezzo, ABN-Amro, Van Oord, Eneco, TU Delft, Wegener Media, Unilever, Universiteit Utrecht, Erasmus MC, Mezzo, Novo Nordisk, Het Havenziekenhuis en Prezi University.

Ik ben tweetalig en geef training in zowel Nederlands als Engels. Kijk voor Engelstalige informatie op mijn internationale site: Visual Revolutionaries