Wil je leren om beter te fotograferen?

Dan kun je bij mij naast online cursussen een inspirerende live workshop of cursus volgen. 

Ben je op zoek naar een workshop of training voor je bedrijf? Kijk dan op mijn zakelijke site: www.elsekramer.com

Mijn ervaring is dat je het beste leert als je ongelooflijk veel plezier hebt. Als je nieuwsgierigheid geprikkeld wordt. Als je wordt uitgedaagd en als je mag spelen.

In mijn workshops zit je niet passief in je stoel maar ga je actief aan de slag. Zodat je niet alleen veel kennis opdoet, maar die ook integreert en 'eigen' maakt. 

Ik geef workshops in mijn studio in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Ook kun je mij inhuren voor een privé-les of workshop-op-maat.

Deze workshop staat regelmatig op de agenda:

SamenAndersKijken.jpeg

Beter fotograferen met je mobiel

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer er nieuwe workshops op de agenda staan? Of heb je interesse in privé-les of een workshop op maat? Neem dan contact op via workshops@elsekramer.com.  


Peggy de Lange vertelt over haar ervaring:

photoworkshopMaas.JPG

Wij hebben met onze kinderen een workshop: ‘Beter fotograferen met je mobiel’ gevolgd bij Else Kramer in haar studio te Rotterdam.

Mijn man, Kees, en ik  waren 35 jaar getrouwd die dag en het leek ons een mooie gelegenheid om dat eens met zijn allen bij Else op een aparte manier te gaan vastleggen.

Over de prijs hebben we even moeten nadenken, maar achteraf gezien was het geld het dubbel en dwars waard. We hebben een leuke, inspirerende en ook nog eens hele leerzame workshop gehad.

Nooit geweten dat je zulke mooie foto’s met je mobiel kunt maken! Dankzij de tips en tricks van Else bleek iedereen in staat om met veel plezier bijna professioneel uitziende foto’s te maken met zijn mobiel.

Voor mijn werk als Personality stylist maak ik veel foto’s met mijn mobiel. Nu weet ik hoe ik de foto’s kan belichten, hoe ik scherpe foto’s maak met mijn mobiel en de functie van een raster. Ook heeft ze ons geleerd hoe je door anders te kijken hele andere foto’s gaat maken. Wat licht doet voor het resultaat en hoe je dat licht kunt gebruiken om een foto interessant te maken.

Ik vond het een geweldige middag. De sfeer was informeel en speels. Else is enthousiast, aardig en attent. Terwijl wij aan het fotograferen waren liep zij bij iedereen langs om aanwijzingen te geven en hulp te bieden.

We zijn ook buiten gaan fotograferen en hadden een fantastische achtergrond: de rivier de Maas met daarachter de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam, plus een zonnetje….. Else leerde ons hoe je een achtergrond kunt gebruiken voor een portretfoto: super!

Zo’n workshop is een absolute aanrader: binnen heel kort tijd leer je hoe je  moeiteloos  hele leuke en mooie foto’s kunt maken met je mobiel. Ik vind dat ideaal, want ik heb mijn mobiel altijd bij me.

Waar ik Else vooral dankbaar voor ben is dat ze ons veel heeft geleerd en dat ze tevens onze trouwdag tot een geweldige dag heeft gemaakt waar ons hele gezin met veel plezier op terug kan kijken.