Wil jij belachelijk veel fotocursussen voor weinig? Lees dan snel verder! 

De komende drie dagen kun je al mijn online cursussen kopen met maar liefst 50% korting.

Als jij altijd al je spiegelreflex beter wilt gaan snappen, beter wilt leren fotograferen met je smartphone of je camera('s) vaker wilt gaan gebruiken dan is deze aanbieding perfect voor jou. 

Ik heb drie bundels voor je samengesteld. Eén voor als je het liefst met je smartphone fotografeert. Eén voor als je een andere camera gebruikt.

En een mega bundel voor mensen die met zowel hun smartphone als een andere camera fotograferen. Lees snel verder wat er in de 50% korting bundels zit! 

Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd bij Else. De fotografie is een steeds groter onderdeel van mijn dagelijkse bezigheden geworden. De “iedereen kan fotograferen en meedoen-aanpak” van Else spreekt mij erg aan: Alles mag, niets hoeft, heldere uitleg, opbouwende feedback, fijne thema’s, ongelofelijk hoe ze altijd weer iets anders, leuks en vernieuwend weet te bedenken.
— Marloes Olde Hampsink

Zoals je ziet krijg je bij elke bundel maar liefst 50% korting op de prijs van alle cursussen samen.

Let op: die korting krijg je alleen als je bestelt vóór zaterdag 23.59 uur - daarna is de sale voorbij en is alles weer de gewone prijs. 

Meer weten? Klik op de bundel waar je interesse in hebt!

Bundel 1 - Super Smartphone Bundel

Ben jij een enthousiaste smartphone fotograaf? Dan word jij blij van deze bundel, die alles bevat dat je nodig hebt om keigoede foto's te maken. Klik op de link hierboven om meer te lezen over dit pakket vol handige cursussen om alles uit je mobiel te halen. Klik hier voor alle info.

Bundel 2 - Coole Camera Bundel

Fotografeer jij met een compact camera, spiegelreflex of systeemcamera? Dan is deze bundel perfect voor jou! 

Je leert hoe vrienden worden met je camera, eindelijk al die knoppen snappen, en hoe jij het licht voor je kunt laten werken. Klik hier voor alle info.

Bundel 3 - De Hele Winkel

Voor wie alles wil leren. Meteen ook de beste deal - in deze bundel vind je alles wat zowel in bundel 1 als 2 zit. Klik hier voor alle info. 

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd heb ik om de cursussen te doen? 

Je kunt de cursussen doen op het moment dat jou uitkomt, en in de volgorde die jou het meest aanspreekt. Wij geven je tips voor een optimale volgorde, maar als jouw situatie anders is kun je natuurlijk voor een andere volgorde kiezen. 

Wel raden we iedereen aan om te beginnen met ’10 Fotofouten’ - dat is een fijne, snelle cursus die direct enorm veel betere foto’s oplevert. Waardoor jij met nog meer plezier gaat fotograferen. 

Hoe lang blijven de cursussen die ik koop toegankelijk?

Als je een bundel koopt krijg je een link waarmee je al het cursusmateriaal kunt downloaden. Je hebt het dus altijd en onbeperkt tot je beschikking en kunt ermee aan de slag op een moment dat het jou uitkomt. 

Op wat voor manieren kan ik betalen? 

Je kunt betalen via iDeal, MrCash, Credit Card, KBC/CBC en Belfius. 

Ik wil liever live les, kan dat ook?

Jazeker! In augustus geef ik weer een live workshop smartphone fotografie in Rotterdam. En je kunt ook altijd privé-les krijgen via Skype. Daarover lees je hier meer.