De Super Smartphone Bundel bevat de volgende cursussen:

Voor iets meer dan de normale prijs van Super Smartphone Fotografie krijg je dus maar liefst vier cursussen met enorm veel handige tips, informatie en inspiratie. 

Wat zit er in je pakket?

Cursus nr. 1 - 10 Meest Gemaakte Fotofouten

Deze lichtvoetige cursus leert je welke fotofouten het meest gemaakt worden - en hoe jij kunt zorgen dat het jou nooit meer overkomt. Deze cursus bestaat uit een PDF en een video. Meer weten over deze cursus waar je direct iets aan hebt? Klik dan hier. 

Cursus nr. 2 - Super Smartphone Fotografie

Eindelijk de camera die je altijd en overal bij je hebt optimaal leren benutten? Dat leer je met deze uitgebreide cursus smartphone fotografie. Deze cursus bestaat uit een prachtig vormgegeven handboek, werkboek en een hele set leerzame filmpjes. Meer weten over deze praktische cursus? Klik dan hier. 

Zoals “leren” zou moeten zijn: fun, inzicht-gevend, heeft me “anders” leren kijken.
— Conchita Boon

Cursus nr. 3 - Snapseed Star

Die topfoto's die je dankzij bovenstaande cursussen met je smartphone gaat maken wil je natuurlijk ook snel en makkelijk op je telefoon of tablet nabewerken. Bij de uitgebreide Snapseed Star cursus leer je hoe je van je foto's ware kunstwerken maakt zonder dat het veel tijd kost. Deze cursus bestaat uit een zeer uitgebreide serie instructiefilmpjes en een handboek. Meer weten over deze handige cursus? Klik dan hier. 

Dat creativiteit, spontaniteit, durven en doen heel dicht bij elkaar liggen! Wil je creativiteit, kracht, professionaliteit, drama, en vooral jóuw hand in je foto’s leggen? Doe de Snapseed cursus bij Else Kramer! Zij helpt je op weg met háár creativiteit, kracht, professionaliteit, drama en háár input! 
— Florina Blokland

Cursus nr. 4 -Vrienden Worden Met Je Camera

In deze cursus komt alles samen. Je leert niet alleen op speels wijze nog beter omgaan met je camera - je krijgt ook twaalf weken lang geweldige Anders Kijken oefeningen waarmee je al het geleerde in de praktijk kunt gaan brengen. Je kunt zelf aangeven wanneer je met de oefeningen wilt starten. Dat kan meteen als je de cursus koopt, maar ook later, als je de tijd hebt gehad om met de lesboeken of andere cursussen aan de slag te gaan. Deze cursus bestaat uit een lesboek, een oefenboek en een serie opdrachten die je ontvangt via de mail. Meer weten over deze cursus vol inspiratie? Klik dan hier. 

Wat zit er in deze bundel:

In deze bundel zitten ALLE cursussen die hierboven staan in hun totaliteit. Dat betekent inclusief het handboek, en bij veel cursussen ook nog een werkboek en filmpjes. Al het materiaal bestaat uit mooi vormgegeven PDF-documenten en filmpjes die op elke computer af te spelen zijn. 

Hoe kom je aan de cursussen als je de bundel hebt gekocht:

Na je betaling ontvang je een mail met daarin stap voor stap uitgelegd hoe jij alle de cursussen in de bundel (en dat zijn er nogal wat) kunt komen. Dat doe je via een pagina met download links - de e-mail die je ontvangt en de pagina zelf geven je stap-voor-stap instructies om de cursussen binnen te halen en op te slaan.

Let op: het is belangrijk dat je toegang hebt tot goed internet als je de cursussen gaat downloaden, en voldoende ruimte op je computer om deze schat aan kennis en inspiratie op te slaan. 

Wat heb je nodig om de cursussen te kunnen volgen: 

Uiteraard een camera! Daarnaast een laptop of PC om de cursussen op te kunnen slaan en te bekijken. Verder hoef je geen programma's te kopen of te downloaden - behalve voor Snapseed Star. Daar heb je de (gratis) app Snapseed voor nodig. 

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd heb ik om de cursussen te doen? 

Je kunt de cursussen doen op het moment dat jou uitkomt, en in de volgorde die jou het meest aanspreekt. Wij geven je tips voor een optimale volgorde, maar als jouw situatie anders is kun je natuurlijk voor een andere volgorde kiezen. 

Wel raden we iedereen aan om te beginnen met ’10 Fotofouten’ - dat is een fijne, snelle cursus die direct enorm veel betere foto’s oplevert. Waardoor jij met nog meer plezier gaat fotograferen. 

Hoe lang blijven de cursussen die ik koop toegankelijk?

Als je een bundel koopt krijg je een link waarmee je al het cursusmateriaal kunt downloaden. Je hebt het dus altijd en onbeperkt tot je beschikking en kunt ermee aan de slag op een moment dat het jou uitkomt. 

Op wat voor manieren kan ik betalen? 

Je kunt betalen via iDeal, MrCash, Credit Card, KBC/CBC en Belfius. 

Ik wil liever live les, kan dat ook?

Jazeker! In augustus geef ik weer een live workshop smartphone fotografie in Rotterdam. En je kunt ook altijd privé-les krijgen via Skype. Daarover lees je hier meer. 


Liever één van de andere bundels? Klik dan hier onder om naar de product pagina's te gaan.