video challenge dag 19 - hoezo moet ik plaatjes gebruiken?

Dit is dag 19 van mijn 31 dagen video challenge. En een overzicht van alle filmpjes vind je hier

Vandaag beantwoord ik een vraag die ik vaak van tekstschrijvers krijg. Die zijn erg goed in het schrijven van pakkende teksten. En vinden dat daarbij helemaal geen beeldmateriaal nodig is. In dit filmpje leg ik uit waarom het onmisbaar is, ook bij een goede tekst. 

Ja. Je hebt beeldmateriaal nodig bij je (online) teksten. Of dat nou artikelen zijn of status updates op sociale media.

Plaatjes helpen onder andere om de aandacht te trekken, om je boodschap te versterken, om dingen uit te leggen, om heel snel een sfeer neer te zetten.

En als je zo'n briljante copywriter bent heb je eigenlijk heel veel geluk - dan volstaat meestal een eenvoudig plaatje om de aandacht van de lezer naar jouw geweldige stuk te trekken, wanneer jij ze natuurlijk moeiteloos op die pagina weet vast te houden.

Meer handige tips in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor mijn zie-mail