legoclose.JPG

Stel je wilt (beter) leren fotograferen. Leuk en ook nog handig. Maar hoe pak je dat dan aan? En hoe kan ik je daarbij helpen?  

Het allerbelangrijkste is goed leren kijken. Daar kun je een begin mee maken met mijn gratis zesdaagse e-mail cursus Anders Kijken

Wil je (ook) leren hoe je snel en makkelijk foto's nabewerkt op je smartphone? Meld je dan aan voor Snapseed School

Liever meteen lezen en aan de slag? Dat kan met de tips uit deze filmpjes en blogs:

legofotograaf5.jpg

Gebruik je je foto's ook zakelijk? Dan helpen deze artikelen bij het maken én gebruiken van je beelden. 

Welk plaatje past bij mijn blog? (video)

Supersnelle beelden voor mensen zonder tijd

Hoe je aan plaatjes komt als je geen dingen maar diensten verkoopt

En werk je bij een bedrijf of instelling? Neem dan vooral ook een kijkje op mijn zakelijke site, www.elsekramer.com. Daar lees je wat ik voor jullie kan betekenen. 


Natuurlijk kun je ook leren tijdens een live workshop. En direct feedback krijgen waardoor supersnel verbetert. Het complete aanbod aan workshops vind je hier

De startdata voor de andere cursussen en trainingen in 2016 zijn nog niet bekend. Wil je bericht ontvangen zodra de inschrijving geopend is? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

En wil je niet wachten? De cursus Vrienden worden met je Camera kun je op elke moment starten!

Passen cursussen niet in je drukke bestaan maar wil je wel graag snel beter leren fotograferen en/of beelden gebruiken in je marketing? Neem dan prive-les. Krijg je op maat gemaakte lessen, op een moment dat jou uitkomt, in een tempo dat bij je past. 


Vraag je je af of het een goed idee is om een cursus bij me te doen? Lees dan hieronder hoe deelnemers mijn on- en offline cursussen hebben ervaren... 

legofotograaf1.JPG

"Jij voelt goed aan wat de werkelijke behoeften van veel mensen zijn op het gebied van fotografie en past je aanbod daar naadloos op aan."

"Wil je snel grote stappen zetten in het maken van foto's, en wil je ook nog dat je foto's zich onderscheiden, geef je dan op voor een cursus bij Else Kramer"

 "Fijne no-nonsense benadering. Je brengt fotografie naar de mensen als dat het ook van iedereen is en iedereen het zou kunnen. Deze benadering lees ik terug in alles wat je doet en zegt. Heel congruent en dus duidelijk.  Ook voel ik ook altijd een enthousiaste aanstekelijke energie bij je waar ik prima in gedij"

Heb je vragen over een cursus? Of mis je iets in het aanbod? Laat het weten via cursussen@elsekramer.nl!