• Vind jij het lastig om foto's na te bewerken?

  • Wil je dat je foto's er professioneler, leuker, aansprekender, cooler uitzien?

  • Weet je je geen raad in het woud van apps en opties?

  • Gebruik je alleen maar prefab filters en wil je graag leren hoe je je eigen fantastische filters kunt creëren?

  • Heb je een smartphone of tablet?

Dan is dit de cursus voor jou!

Wat is het? Een online cursus in het nabewerken van je foto's met de (zeer uitgebreide) Snapseed app. Nieuwsgierig wat je daarmee kunt? Check dan de Snapseed Make-over blogs! 

Waarom een Snapseed Star cursus?

Snapseed gebruik ik al jaren om mijn smartphone foto's na te bewerken. De app wordt voortdurend verbeterd en aangepast en heeft nu zoveel mogelijkheden dat het een serieuze concurrent is voor betaalde desktop software. 

Omdat het onderdeel 'foto's bewerken met Snapseed' uit mijn live workshops enorm populair is, geef ik nu ook een uitgebreide online cursus waarin je leert hoe je je foto's zo kunt nabewerken dat ze er waanzinnig gaaf uit gaan zien. 

Wat ga je leren tijdens de cursus?

Dit is niet alleen een cursus in hoe je Snapseed gebruikt - je leert ook hoe je moet nadenken over nabewerken, in wat voor volgorde je de stappen moet zetten, de gevaren die bepaalde filters met zich mee brengen en nog veel meer. 

Nabewerking is wat mij betreft niet een trucje om belabberde foto's nog een beetje op te lappen. Het is een tool om foto's die al enorm potentie hebben naar een hoger niveau te tillen. Of om er op een hele creatieve manier een andere draai aan te geven. 

Tijdens de cursus komen uiteraard alle Snapseed functies aan bod. 

Je leert de basis van het nabewerken, wat voor slimme toepassingen er in Snapseed zitten om je werk makkelijker te maken en wat voor finishing touches je aan je foto's kunt geven.

Maar we gaan ook aan de slag met geavanceerde functies, zoals met maskers, selectief bewerken en transformatie. Bovendien leer ik je al mijn geheime trucs om specifieke foto's, zoals bijvoorbeeld portretten of stillevens, er nog mooier uit te laten zien. 

Hoe is de cursus opgebouwd?

In tien lessen die op een logische manier alle verschillende aspecten van het nabewerken uitleggen.

Bij elke les hoort een PDF met uitleg over de tools, speciale oefenopdrachten én meerdere filmpjes waarin ik alle stappen laat zien, zodat je heel makkelijk mee kunt doen. 

Wat heb je nodig om mee te doen?

Goede zin! En voldoende tijd om met de lesstof aan de slag te gaan. Reken op minimaal een uur per week. Deze cursus is ideaal voor mensen die weinig tijd hebben en een vol schema, omdat je zelf kunt bepalen wanneer je de lessen doet. 

En natuurlijk heb je ook een smartphone of tablet nodig met daarop Snapseed geïnstalleerd. Helaas is het nog niet beschikbaar voor desktop of laptop. Er is ook nog geen versie voor Windows smartphones of tablets. Je kunt dus alleen meedoen als je een Android of iOS device hebt. 

Wat kost de cursus en wat krijg je daarvoor? 

De cursus kost 147 euro incl. BTW. Daarvoor krijg je 10 lessen (met elke keer een PDF en filmpjes) die je in je eigen tempo kunt volgen.

De filmpjes kun je online bekijken, maar je kunt ze ook downloaden op je computer of tablet zodat je er altijd mee aan de slag kunt, ook als je geen WiFi hebt. 

Bovendien krijg je, omdat Snapseed constant verbeterd wordt, een jaar lang bij elke update een filmpje waarin ik de nieuwe functies en features uitleg! 

Deze cursus is voor iedereen die zijn foto’s bekijkt en bedenkt dat de werkelijkheid toch mooier was. Snapseed helpt om het gevoel dat je wilde vangen door de foto te maken, beter te bewaren. En dat is niet ingewikkeld of moeilijk, maar het helpt enorm als je het kunt leren van iemand die veel ervaring heeft met smartphone fotografie.

Voor die 147 euro incl. BTW krijg je dus heel veel:

  • 10 PDF lessen

  • 10 keer instructievideo's (ook als download)

  • PDF met alle lessen bij elkaar

Je kunt je inschrijven en betalen via deze link:

Het is erg fijn dat je de lessen op een zelf gekozen tijdstip kunt volgen. Laagdrempelige cursus waar je veel van opsteekt.

Veelgestelde vragen

- Ik overweeg om ook de Super Smartphone cursus te gaan volgen. Is dat goed te combineren met deze cursus? 

Jazeker - het is een perfect combinatie! En je ontvangt ook nog eens 25 euro korting op de totaalprijs als je je voor allebei de cursussen inschrijft! De korting wordt automatisch berekend als je beide cursussen toevoegt aan je winkelmandje. 

- Kan ik de cursus ook cadeau doen?

Zeker! Als je bij je aanmelding in het opmerkingen vak aangeeft dat het om een cadeau gaat, en wie de gelukkige is, zorgen wij voor een mooie cadeau-PDF!